Nike Air Force 1 07 Dame Sko Hvit

Flere visninger

Nike Air Force 1 07 Dame Sko Hvit

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0245

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

LEGENDARY STYLE, raffinert.


Nike Air Force 1 07 damer Shoe tar en ikonisk original og oppdaterer den med skarpe skinn kanter, og samtidig opprettholde den samme myk demping som gjorde det hoops stift.


Fordeler

    Low-cut krage gir en naturlig tilpasning rundt ankelen perforeringer på vamp forbedre ventilasjonen nubuck lær overlegg for holdbarhet og en premium følelse Full-lengde Nike Air enhet for lett demping og beskyttelse mot støt Ikke-merking gummi yttersåle for trekkraft og holdbarhet Pivot poeng i forfot og hæl for jevne overganger i alle retninger

Produkt Detaljer

    Metal & quot; AF-1 '82 & quot; tag på lissene

Origins

Gripende foten dekning siden 1982, ble dette en gang hoops sko laget etter Air Force One-flyet som bærer USAs president. Det var den første basketball sko å huse Nike Air, revolusjonerer spillet for spillere som Moses Malone og Charles Barkley mens raskt få trekkraft over hele verden, fra løvtre til blacktop til kjernen av hip-hop kulturen. I dag er Air Force 1 forblir tro mot sine røtter med myk, spenstig demping og en massiv mellomsåle, men Air-teknologi tar baksetet til skoen status som et ikon.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)