Nike Air Force 1 Herre Sko Svart/Hvit/Antrasitt/Svart

Flere visninger

Nike Air Force 1 Herre Sko Svart/Hvit/Antrasitt/Svart

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

SKU: NO0753

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

Beskrivelse

Detaljer

LEGENDARY STYLE, raffinert


Legenden lever videre i Nike Air Force 1 Menn sko, en utringet spille den ikoniske AF-1 blande klassisk domstol stil og slående fargekontrast.


Durable

Den skinn omfatter øvre strategisk plasserte overlegg for ekstra premie holdbarhet, passform og støtte. Perforeringer forbedre ventilasjon for å holde føttene tørre og komfortable.


Detaljert

Den utringede silhuett skaper en low-to-the-bakken føler og klassisk utseende. Denne versjonen av Nike Air Force 1 har skarpe skinn kanter for et renere, mer strømlinjeformet silhuett og finere detaljering.Komfortabel

Det holdbare skum mellomsåle inkluderer en full-lengde Nike Air enhet for lett demping og beskyttelse mot støt.


Origins

Gripende foten dekning siden 1982, ble dette en gang hoops sko oppkalt etter Air Force One-flyet som bærer den amerikanske presidenten. Det var den første basketball sko å huse Nike Air, revolusjonerer spillet for spillere som Moses Malone og Charles Barkley mens raskt få trekkraft over hele verden, fra løvtre til blacktop til kjernen av hip-hop kulturen. I dag er Air Force 1 forblir tro mot sine røtter med myk, spenstig demping og en massiv mellomsåle, men Nike Air teknologien tar en baksetet til skoen status som et ikon.


Flere fordeler

Pivot poeng i forfot og hæl for jevne overganger i alle retninger Ikke-merking gummi yttersåle for trekkraft og holdbarhet Padding på kragen for en tettsittende og behagelig passform

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)