Nike Air Force 1 Herre Sko Svart/Svart

Flere visninger

Nike Air Force 1 Herre Sko Svart/Svart

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

SKU: NO0746

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

Beskrivelse

Detaljer

LEGENDARY STYLE, raffinert


Legenden lever videre i Nike Air Force 1 Menn sko, en moderne utgave av den ikoniske AF1 som blander klassisk stil og ferske detaljer.


Detaljert

Den utringede silhuett skaper en low-to-the-bakken føler og klassisk utseende. Denne versjonen av Nike Air Force 1 har skarpe skinn kanter for et renere, mer strømlinjeformet silhuett og finere detaljering.


Durable

Den lær og tekstil øvre omfatter strategisk plassert overlegg for ekstra premie holdbarhet, passform og støtte. Perforeringer forbedre ventilasjon for å holde føttene tørre og komfortable.


Classic

En metall & quot; AF-1 & quot; tag på lissene hedrer skoen debut.


Komfortabel

Det holdbare skum mellomsåle inkluderer en full-lengde Nike Air enhet for lett demping og beskyttelse mot støt.


Air Force 1 & nbsp; Origins

Gripende foten dekning siden 1982, ble dette en gang hoops sko oppkalt etter Air Force One-flyet som bærer den amerikanske presidenten. Det var den første basketball sko å huse Nike Air, revolusjonerer spillet for spillere som Moses Malone og Charles Barkley mens raskt få trekkraft over hele verden, fra løvtre til blacktop til kjernen av hip-hop kulturen. I dag er Air Force 1 forblir tro mot sine røtter med myk, spenstig demping og en massiv mellomsåle, men Nike Air teknologien tar en baksetet til skoen status som et ikon.


Flere fordeler

    Pivot poeng i forfot og hæl for jevne overganger i alle retninger Ikke-merking gummi yttersåle for trekkraft og holdbarhet Padding på kragen for en tettsittende og behagelig passform

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)