Nike Air Force 1 Mid 06 Barne Sko Svart/Svart

Flere visninger

Nike Air Force 1 Mid 06 Barne Sko Svart/Svart

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

SKU: NO0025

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

Beskrivelse

Detaljer

Nike Air Force 1 Mid: Legendary stil, god demping


Legenden lever videre i Nike Air Force 1 Mid 06 Barne Shoe, som forblir tro mot sine røtter med ikonisk stil, ankel høyprofilerte støtte og Nike Air for hele dagen komfort og langvarig slitasje.


Fordeler

    Lær og tekstil øvre for premium holdbarhet og passform Metal lappen på lissene med & quot; AF-1 '82 & quot; hedre skoen debut Nike Air demping for en behagelig tur

Design

Nike Air Force 1 Mid har en mid-top med justerbar stropp for ankelbeskyttelse og en tilpasset passform. Overlegg på øvre legge til støtte og holdbarhet, mens perforeringer på tå og midfoot forbedrer ventilasjon for å holde føttene tørre og komfortable. Den tradisjonelle innkapslet Nike Air enhet gjenstår, og gir lett demping og beskyttelse mot støt.


Origins

Gripende foten dekning siden 1982, ble dette en gang hoops sko oppkalt etter Air Force One - flyet som bærer den amerikanske presidenten. Det var den første basketball sko å huse Nike Air, revolusjonerer spillet for spillere som Moses Malone og Charles Barkley mens raskt få trekkraft over hele verden, fra løvtre til blacktop til kjernen av hip-hop kulturen. I dag er Air Force 1 forblir tro mot sine røtter med myk, spenstig demping og en massiv mellomsåle, men Nike Air teknologien tar en baksetet til skoen status som et ikon.


Ytterligere detaljer

    Ikke-merking gummi yttersåle for trekkraft og holdbarhet Pivot poeng i forfot og hæl for jevne overganger i alle retninger


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)