Nike Fi Impact Dame Golf Sko Hvit/Vivid Rosa/Lys Base Grå/Medium Base Grå

Flere visninger

Nike Fi Impact Dame Golf Sko Hvit/Vivid Rosa/Lys Base Grå/Medium Base Grå

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0300

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

NIKE FREE-inspirert design


Utviklet med innsikt fra elite golfspiller Suzann Pettersen, Nike FI Impact Dame Golf Shoe har en fleksibel Nike Free-inspirert yttersåle å slippe løs den fulle kraften i sving.


Fleksibilitet

Nike Free-inspirert yttersåle er laget for å etterligne og i samsvar med den naturlige bevegelsen av foten din. Det gir økt fleksibilitet og full atletisk bevegelse ved at man for å holde kontakt med bakken lengre, bedre utnytte energien av foten til skoen og derfor skoen til bakken. Resultatet er mer kontroll og makt med hvert skudd.


Dynamic Fit

Dynamic Fit system vugger foten for en adaptiv, hanske-lignende passform. Den består av myke fingre som brytes under buen og integreres med blonder, og leverer stor lockdown og støtte som beveger seg med deg.


Integrert Traction

Integrert trekkraft gir lav profil stabilitet, maksimal bakken føler og komfort.


Produkt Detaljer

Vanntett ripstop mesh øvre med TPU overlegg for pustende komfort og holdbarhet


Nike FI Impact Origins

Suzann Petterson slått seg sammen med Nike for å utvikle den første Nike Free-inspirert golf sko for kvinner, som omfatter teknologi fra den innovative Nike TW '13. En langvarig talsmann for tradisjonelt piggete sko, skjønte raskt Petterson hun kunne utnytte så mye makt uten avtagbare pigger. & Quot; Etter at jeg prøvde dem en gang, jeg var døende for å få dem på beina i konkurransen, & quot; uttrykt Petterson. Quot Jeg kan virkelig føle bakken og økningen i kraft gjennom min swing &;; & quot.


Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse.


Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)