Nike Flyknit Air Max For Kvinner Løpesko Svart/Rosa Pow/Klor Blå/Hvit

Flere visninger

Nike Flyknit Air Max For Kvinner Løpesko Svart/Rosa Pow/Klor Blå/Hvit

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0341

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

Det neste trinnet i ULTIMATE PUTE


Ultralight støtte møter maksimal demping i Nike Flyknit Air Max Dame løpesko, med den mest fleksible Max Air enhet ennå, og et vevd i ett stykke Flyknit øvre.


Maximum, Fleksibel Demping

Den full-lengde Max Air enhet gir mest fleksibilitet til å date samtidig levere maksimal demping for maksimal komfort på løpeturen. Dens rørformet konstruksjon gir mer luft under føttene for å oppmuntre til og med overganger fra hæl streik til tå-off.


Ultralight Support

Den ultralette Flyknit øvre konturer til foten for en komfortabel, støttende passform. Laget av polyester garn, single-lags konstruksjon integreres sømløst områder med høy pusteevne, strekke og støtte der du trenger det mest.


Smooth Ride

Den lettere Waffle mønster yttersåle har blitt redesignet for å fordele vekten mer jevnt for en jevnere kjøring og forbedret trekkraft.


Flere fordeler

Flywire teknologi integreres med blonder for en dynamisk og støttende passform Sy og slå krage for en tettsittende og behagelig passform Sculpted Cushlon mellomsåle for plysj demping, spenstig elastisitet og støtbeskyttelse Flex grooves justere med Max Air enhet for mer naturlig utvalg av bevegelse Refleks elementer tydeligere i svakt lys
Produkt Detaljer

Vekt: 10,6 unser (kvinner størrelse 8)
Nike Air Max Origins

Nike revolusjonerende Air-Sole enhet gjort sin vei inn i Nike sko på slutten av 70-tallet. I 1987, Nike Air Max 1 debuterte med synlig luft i hælen, slik at fans mer enn bare følelsen av Air-Sole Comfort- plutselig de kunne se den. Siden da har neste generasjon Nike Air Max sko blitt en hit blant idrettsutøvere og samlere ved å tilby slående fargekombinasjoner og pålitelig, lett demping.


Nike Flyknit Origins

Nike Flyknit teknologi ble inspirert av tilbakemeldinger fra løpere som ønsker en sko med tettsittende (og nesten ubemerket) anfall av en sokk. Nike begitt seg ut på en fire-års oppdrag med team av programmerere, ingeniører og designere til å lage den teknologien som trengs for å gjøre strikke øvre med statiske egenskaper for struktur og holdbarhet. Da presis plassering av støtte, fleksibilitet og pusteevne-alt i ett lag-ble raffinert. Resultatet er en fjærvekt, betont snitt og nesten sømløst øvre.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)