Nike Flyknit Lunar 3 For Kvinner Løpesko Rosa Folie/Rosa Pow/Sunset Glow/Svart

Flere visninger

Nike Flyknit Lunar 3 For Kvinner Løpesko Rosa Folie/Rosa Pow/Sunset Glow/Svart

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0412

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

MADE LIGHT TO GO LONG


Nike Flyknit Lunar 3 kvinner løpesko par plysj demping med en ultra-lette, utrolig sterk Flyknit øvre å holde deg komfortabel-og holde deg gående-for miles.


Lett Support

Lys, men sterk Flyknit leverer sømløs, støttende komfort. Den ett stykke øvre integrerer en tett vevd tettere strikk i hælen for bedre støtte og en løsere, mer åpen veve i midfoot og forfot for strekk og pusteevne.


Plush Demping

Lettere og mer robust enn tidligere iterasjoner, leverer Lunarlon skum mellomsåle myk, responsive demping og langvarig komfort.


Natural skride

Den yttersåle design følger en forfoten press kart som hjelper lede hvert skritt naturlig for mer effektiv spekter av bevegelse gjennom toe-off.


Flere fordeler

Dynamic Fit teknologi brytes midfoot og bue for en hanske-lignende passform Ultra-sterk Flywire kabler levere lett støtte og lockdown Skum-fôret krage leverer plysj, myk støtte Listverk flex grooves fremme naturlig utvalg av bevegelse Carbon gummi langs hælen for holdbarhet
Produkt Detaljer

Vekt: 6,5 unser (kvinner størrelse 8) Mellomsåle offset: 10 mm
Flyknit Origins

Nike Flyknit teknologi ble inspirert av tilbakemeldinger fra løpere som ønsker en sko med en ultralette, andre hud-lignende passform. Nike begitt seg ut på en fire-års oppdrag med team av programmerere, ingeniører og designere til å lage den teknologien som trengs for å gjøre strikke øvre med statiske egenskaper for struktur og holdbarhet. Da den nøyaktige plassering av støtte, fleksibilitet og luft-alt i ett lag-ble raffinert, noe som resulterer i en fjærvekt og nesten sømløst øvre

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)