Nike Flyknit Zoom Agility For Kvinner Training Sko Radiant Emerald/Svart/Vivid Rosa/Rosa Pow

Flere visninger

Nike Flyknit Zoom Agility For Kvinner Training Sko Radiant Emerald/Svart/Vivid Rosa/Rosa Pow

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0422

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

LYS, sterk og rask.


Nike Flyknit Zoom Agility for kvinner Training Shoe gir lett støtte og fleksibilitet for intervalltrening, boot camp og andre gym treningsøkter hvor du må være rask på føttene.


Lett Flyknit

Med en sokk-lignende passform som klemmer foten i ett stykke Flyknit, tilbyr øvre utrolig lett støtte. Integrerte pustende områder gir kjølig komfort under treningen.


responsive demping

Synlige Nike Zoom enheter levere ultra-responsive demping på effekt og energi tilbake til foten din å hjelpe deg å flytte mer effektivt. De uavhengige pods også aktivere foten til å bevege seg i alle retninger.


Dynamic Fit

Flywire er strikket inn i øvre og integreres med blonder for en støttende passform som bidrar til å stabilisere foten under raske bevegelser.


Flere fordeler

Minne skum i kragen samsvarer med formen på hælen for en låst i føler Phylon mellomsåle for lett demping Støpt OrthoLite & reg; sockliner for ekstra demping og komfort Herring mønster på pods for multi-directional trekkraft Offset: 5mm
Flyknit Origins

Nike Flyknit teknologi ble inspirert av tilbakemeldinger fra løpere som ønsker en sko med tettsittende (og nesten ubemerket) anfall av en sokk. Nike begitt seg ut på en fire-års oppdrag med team av programmerere, ingeniører og designere til å lage den teknologien som trengs for å gjøre strikke øvre med statiske egenskaper for struktur og holdbarhet. Da presis plassering av støtte, fleksibilitet og pusteevne-alt i ett lag-ble raffinert. Resultatet er en fjærvekt, formfitting og nesten sømløst øvre.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)