Nike Free 1.0 Cross Bionic For Kvinner Training Sko Clearwater/Hvit/Flash Lime

Flere visninger

Nike Free 1.0 Cross Bionic For Kvinner Training Sko Clearwater/Hvit/Flash Lime

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0335

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

senke PROFIL, heve INTENSITY


Nike Free 1.0 Cross Bionic for kvinner Training Shoe har vår lavest profil yttersåle, slik at du kan føle bakken under deg mens du trener. Ideell for boot camp, vannkoker bell øvelser, kickboksing og intervalltrening, gir denne skoen deg større fotpedalen, lett støtte og stabilitet under de mest intense treningsøktene.


Ultra-Low Profile

Med en 0mm offset, Nike Free 1.0 Cross Bionic tilbyr lavest profil av Nike Free joggesko, og gir deg en nesten barfot føler, forbedret stabilitet og en mer naturlig holdning.


Fleksibel Traction

Den minimale gummi yttersåle har sekskantet flex grooves som gjør at foten til å bevege seg mer naturlig i alle retninger samtidig gir utmerket grep og slitestyrke.


Dynamic Stability

Wraparound Flywire kabler i midfoot integreres med blonder for en adaptiv, støttende passform som stabiliserer foten under eksplosive bevegelser.


Naturlig bevegelse

Den anatomisk formet hæl og forfot hjelpe føttene bevege seg mer naturlig for flerveis bevegelse.


Flere fordeler

    Bonded mesh øvre for ultra-lett holdbarhet og støtte TPU-sveiset bue for holdbarhet og trekkraft når klatretau Stretch skum fôr i krage i samsvar med foten for lett komfort og støtte Memory skum i hælen lommen hjelper låse foten på plass Tradisjonell mesh tungen for ventilasjon Støpt OrthoLite & reg; sockliner for fleksibel demping og en naturlig tilpasning

Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse.


Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)