Nike Free 3.0 Flyknit For Kvinner Løpesko Fireberry/Rosa Pow/Bright Crimson/Svart

Flere visninger

Nike Free 3.0 Flyknit For Kvinner Løpesko Fireberry/Rosa Pow/Bright Crimson/Svart

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0552

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

NIKE er mest naturlig RIDE


Designet for å tilby den mest naturlige løpeopplevelse, Nike Free 3.0 Flyknit for kvinner løpesko hjelper deg kjøre slik du var ment å med en ultra-lav profil mellomsåle og en lett, støttende Flyknit øvre.


Forbedret bevegelse

Sekskant flex grooves tilbyr seks poeng av fleksibilitet for å la foten bevege seg naturlig i alle retninger. Sekundære kutt i mellomsåle forbedre naturlig utvalg av bevegelse.


Natural skride

Med en 4-mm offset mellom hæl og forfot høyde, Nike Free 3.0 Flyknit har lavest profil mellomsåle og en avrundet hæl å stimulere til en mer naturlig footstrike.


Support

Nå med en litt løsere veve, den sterke, lette Flyknit gir øvre tettsittende, støttende komfort som fremmer naturlig bevegelse. Flywire integrert med blonder leverer ekstra støtte og en adaptiv passform.


Flere fordeler

Støpt sockliner etterligner foten din form for ekstra støtte Solid gummi under tå forbedrer grep og slitestyrke Waffle yttersåle stempler absorbere støt og legge respons
Produkt Detaljer

Vekt: 6,3 unser (kvinner størrelse 8) Mellomsåle offset: 4 mm
Nike Free ORIGINS

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell løpesko fra innsiden og ut.


Flyknit Origins

Nike Flyknit teknologi ble inspirert av tilbakemeldinger fra løpere som ønsker en sko med tettsittende (og nesten ubemerket) anfall av en sokk. Nike begitt seg ut på en fire-års oppdrag med team av programmerere, ingeniører og designere til å lage den teknologien som trengs for å gjøre strikke øvre med statiske egenskaper for struktur og holdbarhet. Da presis plassering av støtte, fleksibilitet og pusteevne-alt i ett lag-ble raffinert. Resultatet er en fjærvekt, formfitting og nesten sømløst øvre.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)