Nike Free 5.0 Barne Running Sko Bright Crimson/Total Oransje/Bright Citrus/Svart

Flere visninger

Nike Free 5.0 Barne Running Sko Bright Crimson/Total Oransje/Bright Citrus/Svart

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

SKU: NO0162

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

Beskrivelse

Detaljer

NATURLIG FLEKSIBILITET


Nike Free 5.0 Barne løpesko har en super-fleksibel yttersåle og en lett, adaptive øvre for komfort og naturlig utvalg av bevegelse når du kjører og hopping.


Naturlig bevegelse

Sekskant flex grooves i yttersåle lage seks forskjellige flex punkter som gjør at foten til å bevege seg mer naturlig i alle retninger. Avrundet hæl ruller med bakken, oppmuntre et naturlig skritt.


Stabilitet

Flywire i øvre integreres med blonder for en støttende, hanske-lignende passform som bidrar til å holde foten stabil når man spiller og går.


lett demping

En lett, slitesterk Phylite mellomsåle bidrar til å dempe foten under påvirkning.


Flere fordeler

Woven mesh øvre gir lett ventilasjon for å hjelpe føttene være kul Støpt sockliner etterligner foten din form for ekstra støtte Waffle yttersåle stempler absorbere støt og legge respons Ekstra gummi på hælen og på tå legger trekkraft og holdbarhet
Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut. Siden Nike Free innledning, har millioner av løpere trent i skoen, inkludert noen av Kenyas verdensklasse løpere.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)