Nike Free 5.0 Førskole Barne Running Sko Rosa Pow/Vivid Rosa/Hvit/Svart

Flere visninger

Nike Free 5.0 Førskole Barne Running Sko Rosa Pow/Vivid Rosa/Hvit/Svart

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

SKU: NO0196

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

Beskrivelse

Detaljer

barfot-aktig preg


Nike Free 5.0 Førskole Barne løpesko & nbsp; kombinerer en fleksibel yttersåle & nbsp; med demping, trekkraft og støtte av en tradisjonell løpesko. Resultatet er en perfekt balanse mellom komfort og naturlig bevegelse.


Fordeler

Strikk mesh øvre for pusteevne Flywire kabler integreres med lissene for å gi en adaptiv, støttende passform Tradisjonell tunge byggeputer blonder press Minimal sockliner former seg fotens form for ekstra støtte og komfort Hexagonal flex grooves vikle rundt sideveggen for naturlig utvalg av bevegelse Waffle yttersåle kabelsko hjelpe absorbere støt og legge respons
Nike Free ORIGINS & nbsp;

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykkmåleinnleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)