Nike Free 5.0 For Kvinner Løpesko Svart/Mørk Grå/Dove Grå/Hvit

Flere visninger

Nike Free 5.0 For Kvinner Løpesko Svart/Mørk Grå/Dove Grå/Hvit

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0560

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

Nike mest polstrede NATURLIG RIDE


Ideelt for løpere nye til Nike Free, Nike Free 5.0 Kvinner Running Shoe tilbyr utmerket lett demping og støtte samtidig som en mer naturlig kjører erfaring.


Forbedret bevegelse

Sekskant flex grooves tilbyr seks poeng av fleksibilitet for å la foten bevege seg naturlig i alle retninger.


Natural skride

Med en 8 mm offset mellom hæl og forfot høyde, Nike Free 5.0 har en lav profil mellomsåle og en avrundet hæl å stimulere til en mer naturlig footstrike.


Support

konstruert mesh gir øvre komfort og passform du forventer av en tradisjonell sko, i samsvar med formen på foten for å støtte deg når du beveger deg. Flywire integrert med blonder leverer ekstra støtte og en adaptiv passform.


Flere fordeler

Full bootie konstruksjon for sømløs komfort No-sy overlegg gi støtte og holdbarhet uten ekstra vekt Støpt sockliner etterligner foten din form for ekstra støtte Sandwich mesh tunge gir komfort og ventilasjon Solid gummi under tå forbedrer grep og slitestyrke Waffle yttersåle stempler absorbere støt og legge respons
Produkt Detaljer

Vekt: 6,55 unser (kvinner størrelse 8) Mellomsåle offset: 8 mm
Nike Free ORIGINS

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell løpesko fra innsiden og ut.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)