Nike Free 5.0 Hypervenom Barne Sko Volt/Cyan/Electric Grønn/Persiske Violet

Flere visninger

Nike Free 5.0 Hypervenom Barne Sko Volt/Cyan/Electric Grønn/Persiske Violet

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

SKU: NO0155

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

Beskrivelse

Detaljer

GRATIS til streik


Inspirert av den nyeste høy ytelse fotball stud teknologi, har Nike Free 5.0 Hypervenom Barne Shoe en myk øvre som klemmer foten for en sikker passform. & Nbsp; En fleksibel yttersåle og strategisk plasserte pods la foten bevege seg naturlig og tilby holdbar trekkraft der det trengs mest.


Fordeler

Syntetisk øvre for en tettsittende passform Nike Free mellomsåle dobler som en yttersåle for lett demping, holdbarhet og redusert vekt Flex grooves for mer naturlig bevegelse og en ekstraordinær følelse Gummi Waffle yttersåle for trekkraft
Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)