Nike Free Cross Bionic 2 For Kvinner Training Sko Bright Citrus/Bright Crimson/Melon Tint/Svart

Flere visninger

Nike Free Cross Bionic 2 For Kvinner Training Sko Bright Citrus/Bright Crimson/Melon Tint/Svart

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0556

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

økt fleksibilitet, ULTIMATE KONTROLL.


Nike Free Cross Bionic to damer Training Shoe tilbyr en lav-til-bakken føler og utrolig fleksibilitet for veigrep og kontroll under de mest intense treningsøktene.


Even More Fleksibel

Den nye, mer fleksible øvre funksjoner lett mesh for ventilasjon og beskyttende TPU & quot; skins & quot; som omgir hæl og tå for holdbarhet i disse høy slitasje områder.


Dynamic Support

Synlige Flywire kabler lenke direkte med lissene å omgi foten for de mest adaptive passe mulig, hjelpe støtte og stabilisere foten under raske bevegelser og endringer i retning.


Utmerket kontroll

Den slitesterke, lav-profil gummi yttersåle gjør at du føler deg nærmere bakken for overlegen kontroll og stabilitet, og en sekskantet trekkraft mønster gir godt grep under multidirectional trening bevegelser.


Flere fordeler

    Stretch neoprene skum fôr kragen er i samsvar med foten for lett komfort og støtte Soft, støpt skum på hælen hjelper låse foten på plass Støpt OrthoLite & reg; sockliner gir fleksibel demping Anatomisk formet hæl og forfot optimalisere naturlig bevegelse for flerveis bevegelse Offset: 0 mm

Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)