Nike Free Flyknit Chukka Dame Sko Court Purple/Svart/Hvit/Hyper Jade

Flere visninger

Nike Free Flyknit Chukka Dame Sko Court Purple/Svart/Hvit/Hyper Jade

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0325

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

Lett, pustende COMFORT


& nbsp; Nike Free Flyknit Chukka Dame Shoe & nbsp; integrerer en superlett, pustende øvre med Flywire teknologi for en premium følelse og støttende passform. En skum mellomsåle gir lett demping og komfort.


Fordeler

    Flyknit øvre for utmerket pusteevne og en ultralett fit Flywire kabler integreres med lissene for suveren lockdown og støtte Nike Free mellomsåle med dype lameller, flex grooves og diagonale kutt gjennom buen for en barfot-lignende følelse og økt foten styrke IE mellomsåle skum for lett holdbarhet Såle gummi pods for holdbarhet i høy slitasje områder

Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse.


Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)