Nike Free Hyperfeel Cross Elite Ltd For Kvinner Training Sko Svart/Midnight Fog/Lys Charcoal/Wolf Grå

Flere visninger

Nike Free Hyperfeel Cross Elite Ltd For Kvinner Training Sko Svart/Midnight Fog/Lys Charcoal/Wolf Grå

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0320

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

DYNAMISK FIT, naturlige bevegelser.


& nbsp; Nike Free Hyperfeel Cross Elite LTD Dame Training & nbsp; Shoe kombinerer lett støtte av Flywire & nbsp; med den overlegne anfall av Flyknit i en sko. En Lunarlon mellomsåle gir fleksibilitet og plysj demping.


Fordeler

    nesten sømløst, formfitting Flyknit øvre for ultra-lett støtte Nike Flywire teknologi integreres med blonder for en dynamisk og støttende passform Drop-in Lunarlon mellomsåle for fleksibilitet og responsive demping Nike Free konstruksjon for mer naturlig bevegelse og en ekstraordinær følelse Mellomsåle utforming vugger hælen og midfoot for å holde foten stabil i side og diagonale bevegelser Thin web gummi yttersåle for lett holdbarhet og trekkraft

Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykkmåleinnleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)