Nike Free Tr 5 Breathe For Kvinner Training Sko Svart/Lava Glow/Hvit/Hot Lava

Flere visninger

Nike Free Tr 5 Breathe For Kvinner Training Sko Svart/Lava Glow/Hvit/Hot Lava

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0563

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

mer fleksible, mer pustende.


Nike Free TR 5 Pust for kvinner Training Shoe har en pustende øvre og områder med åpent mesh for å holde føttene kjølig i varmt vær treningsøkter, samtidig gir eksepsjonell fleksibilitet og støtte.


Ventilert

Den lette mesh øvre er super-pustende og har bredere perforeringer på hælen og tunge, ideell for når du trener i varmen.


Natural Fleksibilitet

Sekskant flex grooves er hot-kniv kuttet i mellomsåle for å lage seks forskjellige flex punkter som gjør at foten til å bevege seg mer naturlig i alle retninger.


Støttende Fit

Formet skum wraps hælen for å hjelpe låse den på plass og feste foten til sålen, og Flywire teknologi bidrar til å stabilisere foten under agility trening og cardio klasser.


Flere fordeler

Gummi pods på siden av foten gir forbedret veigrep og stabilitet for aktiviteter som siden planker Gummi på hæl og tå for holdbarhet i høy slitasje områder Offset: 8mm
Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. & Nbsp; Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)