Nike Free Tr 5 Flyknit For Kvinner Training Sko Svart/Wolf Grå/Hvit

Flere visninger

Nike Free Tr 5 Flyknit For Kvinner Training Sko Svart/Wolf Grå/Hvit

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0562

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

LETT FLEKSIBILITET, FIT å flytte.


Nike Free TR 5 Flyknit for kvinner Training Shoe ups anten med en ny, lett Flyknit øvre som tilpasser seg formen på foten, og tilbyr en nedlåst føler for cardio, styrketrening og andre gym workouts som krever fleksibilitet og support.


Lett Flyknit

Den helstøpte Flyknit øvre klemmer foten med en sokk-lignende passform for utrolig lett støtte. Pustende områder er sømløst integrert i Flyknit å gi kjølig komfort under treningen.


Natural Fleksibilitet

Hexagonal flex grooves er hot-kniv kuttet i mellomsåle for å lage seks forskjellige flex punkter som gjør at foten til å bevege seg mer naturlig enn noen gang før.


Støttende Fit

Støpt skumlinjer hælen krage for en komfortabel passform som hjelper låse hælen på plass, og Flywire kabler integreres med lissene for å bidra til å stabil foten under agility trening og cardio klasser.


Flere fordeler

Støpt, stretchy indre tøffel brytes opp hælen for en komfortabel og tilpasset Gummi pods på siden av foten gir forbedret veigrep og stabilitet for aktiviteter som siden planker Strategisk plasserte gummi på hæl og tå for økt holdbarhet i høy slitasje områder Offset: 8mm
Nike Free ORIGINS

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Flyknit Origins

Nike Flyknit teknologi ble inspirert av tilbakemeldinger fra løpere som ønsker en sko med tettsittende (og nesten ubemerket) anfall av en sokk. Nike begitt seg ut på en fire-års oppdrag med team av programmerere, ingeniører og designere til å lage den teknologien som trengs for å gjøre strikke øvre med statiske egenskaper for struktur og holdbarhet. Da presis plassering av støtte, fleksibilitet og pusteevne-alt i ett lag-ble raffinert. Resultatet er en fjærvekt, formfitting og nesten sømløst øvre.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)