Nike Free Trainer 3.0 V3 Cr7 Herre Training Sko Svart/Gull/Svart

Flere visninger

Nike Free Trainer 3.0 V3 Cr7 Herre Training Sko Svart/Gull/Svart

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

SKU: NO1515

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 851,41

Special Price kr 595,00

Beskrivelse

Detaljer

LETT FLEKSIBILITET. All-around CONTROL.


Nike Free Trainer 3.0 V3 CR7 menn Training Shoe er laget med sekskantede flex grooves og en lav profil Phylite mellomsåle for å gi deg en naturlig, fleksibel ride og premium lett demping. Flywire teknologi og nei-sy hud overlegg gi støttende lockdown og strømlinjeformet holdbarhet.


Fordeler

Mesh og syntetisk lær øvre gi deg pusteevne og en lett stemning Flywire teknologi i midfoot wraps buen for å gi en ultra-light, nedlåst passform No-sy hud overlegg i midfoot og tå skape holdbarhet og en ren finish Phylite mellomsåle / yttersåle for holdbarhet, et spenstig tur og redusert totalvekt Hexagonal flex grooves tilbyr seks forskjellige flex poeng for den ultimate naturlige bevegelser Waffle yttersåle stempler hjelpe absorbere støt og øke reaksjonsevne
Produkt Detaljer

Minimal-bygget tungen er foret med et tynt skumlag for lett komfort mot blonder slitesterk carbon gummi yttersåle forsterkninger forbedre holdbarhet i høy slitasje områder Anatomisk hælen er avrundet til å rulle med bakken for å fremme naturlig bevegelse Design detaljer betale hyllest til fotball superstjerne Cristiano Ronaldo Vekt: 8,0 unser (menns størrelse 10)
Nike Free Origins

Etter å ha lært at Stanford idrettsutøvere hadde trent barbeint på universitetets golfbanen, tre av Nike mest innovative og kreative medarbeidere satt ut for å utvikle en sko som føltes naturlig og vektløs, i likhet med bare føtter. I 2002 undersøkte de en gruppe menn og kvinner med trykk-måling innleggssåler tapet til sine føtter, med høy hastighet kameraer for å ta bilder av hver fot i bevegelse. Teamet brukte åtte år på å studere biomekanikk av shoeless løping. Resultatene ga en dyp forståelse av fotens naturlige landing vinkel, trykk og tå posisjon, slik at Nike designere til å bygge en ukonvensjonell og fleksibel løpesko fra innsiden og ut.


Cristiano Ronaldo

Sjelden vidunderbarn overgå deres overveldende forventninger. En profilert vinneren og rekord setter på alle nivåer, er Cristiano Ronaldo en opplagt unntak. Fra hans første pro kontrakt i en alder av 10 til multippel Player of the Year utmerkelser, har Ronaldo dominert verdens største scener med fart, kunnskapsrike og en sekretariatet touch.

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)