Nike Lunar Force 1 Sky Hi Dame Sko Hvit/Metallic Sølv/Hvit

Flere visninger

Nike Lunar Force 1 Sky Hi Dame Sko Hvit/Metallic Sølv/Hvit

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0445

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

Optimal dempning MED EN BOOST


Nike Lunar Force 1 Sky Hei damer Shoe har de ikoniske linjene i en hoops klassisk, re-laget med en forhøyet profil og lett demping.


responsive demping

En Nike Air enhet i hælen gir maksimal effekt beskyttelse og en Lunarlon mellomsåle gir lett, spenstig demping og responsive støtdemping.


Komfortabel Lift

En 6.6cm kilehæl gir denne skoen en boost av feminin stil mens demping i forfoten gir komfort for daglig slitasje.


Flere fordeler

    Kombinasjon av lær og tekstil øvre for holdbarhet og komfort Luminous mål for øye-popping stil Avtagbart nylon stropp med metallspenne for en justerbar passform Gummi yttersåle med dreiepunkt design for holdbarhet og trekkraft

Air Force 1 Origins

Gripende foten dekning siden 1982, ble dette en gang hoops sko laget etter Air Force One-flyet som bærer USAs president. Det var den første basketball sko å huse Nike Air, revolusjonerer spillet for spillere som Moses Malone og Charles Barkley mens raskt få trekkraft over hele verden, fra løvtre til blacktop til kjernen av hip-hop kulturen. I dag er Air Force 1 forblir tro mot sine røtter med myk, spenstig demping og en massiv mellomsåle, men Air-teknologi tar en baksetet til skoen status som et ikon.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)