Nike Lunaracer+ 3 For Kvinner Løpesko Artisan Teal/Sunset Glow/Hot Lava/Svart

Flere visninger

Nike Lunaracer+ 3 For Kvinner Løpesko Artisan Teal/Sunset Glow/Hot Lava/Svart

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0258

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

FAST SPEEDSTER med en glatt RIDE


Nike Lunaracer + 3 damer løpesko kombinerer følelsen av en godt polstret trening sko og vekten av en fjærlett racing flat ideell for 5K til maraton distanser.


pustende Support

Engineered mesh på den øvre skaper sømløse soner av kjøling og støtte. Lette no-sy overlegg legge til støtte og holdbarhet samtidig redusere friksjon.


Glove-lignende Fit

Flywire kabler vugge foten for en adaptiv, støttende passform. Denne nye versjonen av Flywire er ultra-lett og passelig gjennom blonder, innpakning midfoot og bue for en dynamisk passform som beveger seg med deg som du kjører.


Soft Demping

Lunarlon demping har en myk, støttende ride. Den har en cushy skum kjerne bundet til en lett Phylon carrier å levere en utmerket blanding av plysj demping og holdbar støtte.


Flere fordeler

Dual-layer mesh tunge med en svettetransporterende ytre lag som trekker svette bort for komfort Ultra-soft krage fôr for en komfortabel, tettsittende passform Refleks elementer for synlighet i lite lys Waffle stempler på yttersåle for ekstra demping og respons dype kutt langs lengden og bredden av basis for fleksibilitet og en mer naturlig, effektiv skride for ekstra slitesterk gummi i høy slitasje soner for å forbedre holdbarhet og trekkraft uten ekstra vekt
Produkt Detaljer

Vekt: 5,1 unser (kvinner størrelse 8) Nike + klar

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)