Nike Mercurial Victory V Ag Cr7 Barne Kunstig-grass Fotball Støvel Metallic Sølv/Hyper Turquoise/Svart

Flere visninger

Nike Mercurial Victory V Ag Cr7 Barne Kunstig-grass Fotball Støvel Metallic Sølv/Hyper Turquoise/Svart

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

SKU: NO0149

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 714,27

Special Price kr 499,00

Beskrivelse

Detaljer

lett ytelse


Inspirert av Cristiano Ronaldo, er Nike Mercurial Victory V CR7 Barne Kunstig-Grass Football Boot bygget for fartsfylt spill med en innovativ yttersåle mønster designet for trekkraft og hastighet på kunstig underlag.


Fordeler

    Trophy touch, micro tekstur syntetisk øvre for økt stabilitet, eksepsjonell ballkontroll og en & nbsp; ideell plass Formet sockliner med tekstil topp klut speiler foten form for premie støtte og lav profil demping Full-lengde TPU yttersåle for eksplosiv, skytespillet trekkraft Kunstig-gress (AG) pigger for lek på nye varianter av kunstgress CR7 grafikk og allover glitter behandling for fet stil

Kunstig-Grass Plate

Den lette kunstig gress plate har lav profil og sekundære studs for bedre perimeter trekkraft, samt forfot press og hæl-plante spredning pads for enda stud press mens du spiller. Det har også hule stendere og hæl demping for økt støtte, en ekstra flex groove å hjelpe med raske overganger under spill, og en ekstra liten grep for økt sidestøtte.


Cristiano Ronaldo

Sjelden vidunderbarn overgå deres overveldende forventninger. En profilert vinneren og rekord setter på alle nivåer, er Cristiano Ronaldo en opplagt unntak. Fra hans første pro kontrakt i en alder av 10 til flere Player of the Year utmerkelser, har Ronaldo dominert verdens største scener med fart, kunnskapsrike og en sekretariatet touch.


Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)