Nike Studio Mid Pack Tredelt Footwear System Svart/Kjølig Grå/Mørk Grå

Flere visninger

Nike Studio Mid Pack Tredelt Footwear System Svart/Kjølig Grå/Mørk Grå

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0399

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

PREMIUM STUDIO-TO-STREET COMFORT.


Den innovative Nike Studio Midt Pack tredelt fottøy System & nbsp; er utviklet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningsøktene vanligvis gjort i bare føtter, inkludert Nike Training Club Tonet, yoga, dans og barre. Består av en wrap, et bånd og en vannavvisende, fleece-lined boot, kombinerer denne tredelte fottøy systemet en barfot føler med suveren beskyttelse, trekkraft, støtte og stil.


Barefoot Feel

Studio Wrap tilbyr en barfot erfaring med hygiene beskyttelse og trekkraft for å hindre slipping. Kombinasjonen øverste laget er laget av mesh og stretch skum som crisscrosses over toppen av foten og brytes rundt buen og under hælen for støtte akkurat der du trenger det. Den nederste laget er laget av slitesterk neopren for en tettsittende og behagelig passform.


Forbruker Support

Studio Ribbon gir passelig støtte og stil når innpakket under buen og rundt ankelen. Det hjelper også å blokkere ut elementene og tilbyr en personlig tilpasning når laced gjennom vridd på Studio Mid.


Beskyttelse

Studio Mid glir over wrap for studio-to-gate beskyttelse og holdbarhet. Den har en vannavvisende & nbsp; ripstop øvre og plysj fleece fôr for å holde føttene varme og tørre før og etter en treningsøkt. Plus, sekskantede flex grooves på yttersåle gir større fleksibilitet. & Nbsp;


Flere fordeler

    Silicone trekkraft mønster på Studio Wrap for grep på innendørs overflater Støpt OrthoLite & reg; sockliner i Studio Mid tilbyr fleksibel demping og en naturlig tilpasning Støpt enhet sålen gir lett, sterk demping Anatomisk yttersåle design er avrundet med sirkulære pods i høytrykkssoner for å optimalisere grep uten at det går fleksibilitet Offset fra hæl til tå er bare 3 mm, noe som skaper en lav profil, stabil plattform og en barfot-lignende holdning til trening Studio Wrap er vaskbar og leveres med et plagg bag og vaskeanvisning for langvarig slitasje

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)