Nike Studio Wrap Pack 3 Tredelt Footwear System Svart/Wolf Grå/Kjølig Grå

Flere visninger

Nike Studio Wrap Pack 3 Tredelt Footwear System Svart/Wolf Grå/Kjølig Grå

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0392

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

PREMIUM STUDIO STYLE. LETT FLEKSIBILITET.


Den innovative Nike Studio Wrap Pack 3 tredelt Footwear System er utviklet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningsøktene vanligvis gjort i bare føtter, inkludert Nike Training Club Tonet, yoga, dans og barre. Består av en wrap, et bånd og en mesh flat, kombinerer denne tredelte fottøy systemet en barfot føler med beskyttelse, trekkraft, støtte og stil.


Barefoot Feel

Studio Wrap tilbyr en barfot erfaring med hygiene beskyttelse og trekkraft for å hindre slipping. & Nbsp; Kombinasjonen øverste laget er laget av mesh og stretch skum som crisscrosses over toppen av foten og brytes rundt buen og under hælen for støtte akkurat der du trenger det. Den nederste laget er laget av slitesterk neopren for en tettsittende og behagelig passform.


Forbruker Support

Studio Ribbon gir passelig støtte og stil når innpakket under buen og rundt ankelen.


Beskyttelse

Studio Flat glir over wrap for studio-to-gate beskyttelse og holdbarhet. Den har en konstruert mesh øvre for ventilasjon og lett komfort, pluss sekskantet flex grooves på yttersåle for større fleksibilitet. Stretch sateng trim rundt åpningen gir en sikker, komfortabel passform.


Flere fordeler

Silicone trekkraft mønster på Studio Wrap for grep på innendørs overflater Studio Flat har en Støpt enhet såle som gir lett, sterk demping Støpt OrthoLite & reg; sockliner gir fleksibel demping og en naturlig tilpasning Anatomisk yttersåle design er avrundet med sirkulære pods i høytrykkssoner for optimal trekkraft uten at det går fleksibilitet Mellomsåle forskjøvet fra hæl til tå er bare 3 mm, noe som skaper en lav profil, stabil plattform og en barfot-lignende holdning til trening Inkluderer mesh plagg bag og vaskeanvisning for langvarig slitasje

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)