Nike Zoom Fit Agility For Kvinner Training Sko Sport Fuchsia/Sunset Glow/Rosa Pow/Svart

Flere visninger

Nike Zoom Fit Agility For Kvinner Training Sko Sport Fuchsia/Sunset Glow/Rosa Pow/Svart

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

SKU: NO0402

Availability: På lager

Vanlig pris: kr 844,27

Special Price kr 590,00

Beskrivelse

Detaljer

NESTE REVOLUSJONERENDE hurtighet


Nike Zoom Fit Agility for kvinner Training Shoe kombinerer følelsen av naturlige bevegelser med ultra-responsive demping for fleksibel slagbeskyttelse utviklet spesielt for gym workouts. Full-lengde, synlige Nike Zoom pods bidra til å dempe foten din der du trenger det mest, og den lette øvre tilbud stabilitet og ekstra støtte.


Responsive, innovative demping

De første kvinners trening skoen til funksjonen synlig Nike Zoom teknologi, Nike Zoom Fit Agility tilbyr opplæring spesifikke demping med strategisk plasserte Nike Zoom pods at dempe foten hvor det påvirker bakken. Pods energi tilbake foten din, og hjelpe deg å flytte mer effektivt og spare energi for neste trekk.


Leddet utforming

Den sekskantede form og plassering av Nike Zoom pods gir fleksibilitet for å holde deg rask på føttene under agility trening.


Lett Support

Den lette mesh øvre er støttet med myk, smidig skum for fleksibilitet og komfort. En intern bootie og Flywire kabler vikle foten for ekstra stabilitet under raske bevegelser og hopp.


Flere fordeler

pustende tungen og åpen mesh på forfot for bedre ventilasjon Støpt skum i kragen samsvarer med formen på hælen for å gi en låst i føler Phylon mellomsåle for lett demping Støpt OrthoLite & reg; sockliner for & nbsp; ekstra demping og komfort Herring mønster på pods for multi-directional trekkraft Offset: 5 mm

Omtaler

Du er kanskje interessert i følgende produkt(er)